ȘTERGEȚI CUTRA !

Sunt convins că toți ați auzit de ‘Kama Sutra’ indiană. Această tehnică sexualo-spirituală în sanskrită s-a dezvoltat ca o ‘Învățătură despre Dorință’.

‘Kaka Sutra’ a talentaților băieți de la Times New Roman se pare că a emanat din necesități de supraviețuire. A lor.

https://www.timesnewroman.ro/monden/s-a-descoperit-kaka-sutra-un-vechi-text-indian-cu-peste-100-de-pozitii-de-stat-pe-wc/

Dar avem și varianta autohtonă ancestrală, numită Ștergeți Cutra ! Care s-a dezvoltat din necesități de igienă comună.

Ștergeți Cutra a fost descoperită de arheologii români gravată pe un cocean fosilizat aparținând culturii Cucuteni – Coțofeni – de baltă, din Epoca de Bronz Timpurie. Până acum savanții au reușit să identifice peste 100 de poziții de șters cu degetul (se crede că pentru cazurile de penurie strategică de coceni).

Cel mai interesant detaliu descoperit la siteul arheologic este un obiect contondent ce aduce a degetar în formă de ghiară. Se pare că era folosit de elite, ce se știe că nu agreau activitățile în aer liber care se soldau cu murdărirea unghiilor.

Așteptăm cu interes publicarea finală a acestei adevărate călătorii în timp a tehnicilor Ștergeți Cutra, care mai pot fi întâlnite și astăzi pe teritoriul folcloric românesc.

Semn al continuității unei spiritualități ancestrale izvorâtă din necesitățile coagulării sociale de curbură.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.